Menu

is Michael Kors outlet online authentic

0 Comment

Det som virker for godt til å være sant, er ofte det. is Michael Kors outlet online authentic Det er surt når man oppdager at de merkevarene man kjøpte på nett er falske. Sånt er ikke artig å gi bort til jul, sier fagdirektør Tonje Hovde Skjelbostad i Forbrukerombudet.Nylig oppdaterte Forbrukerombudet «svartelisten» sin over useriøse nettbutikker. Flere handler på nett nå får jul, da kan det være greit å være ekstra oppmerksom.Dette er en «heads up» til forbrukerne, for å gjøre dem til mer bevisste netthandlere og hindre dem i å tape penger på nettsider som er ren svindel, sier Skjelbostad.På «svartelisten» finner du butikker som gir seg ut for å selge kjente, populære merker som Ralph Lauren, Hollister, Parajumpers, Canada Goose, Michael Kors, Mulberry og Louis Vuitton. Mange hevder at de selger merkevarer til sterkt reduserte priser.Seks av ti mobilannonser er bortkastede, skriverFinansavisen i sin papirutgave mandag.

Salgssjef hos annonseleverandøren Widespace, is Michael Kors outlet online authentic Mano Rashidi, forteller at en svært stor andel av mobilannonser ikke blir lest. Til Finansavisen sier han at det fortsatt er knyttet stor usikkerhet til hvordan man skal utnytte mobilen som annonsekanal.Grunnene til at mobilannonser overses er flere, og ifølge Rashidi er et av problemene at mange nettsider har for mange annonseplasser og at en del annonser er for tunge til å bli lastet ned på mobil.Facebook introduserte denne helgen ifølge Reuters en rekke nye annonseprodukter med mål om å lokke TV-annonsører til 1,5 milliarder brukere av det sosiale nettverket.Facebook ønsker å overbevise annonsørene, særlig de som bruker video, om at midler rettet mot reklame vil være bedre brukt på mobile plattformer enn på tv.

is Michael Kors outlet online authentic Mark Zuckerberg trakk særlig frem viktigheten av såkalte «millennials», tenåringer født tidlig på 2000-tallet, som bruker mer tid på telefon enn på fjernsyn.Appen til Facebook er verdens mest populære smarttelefon-app, og  selskapet genererer mer enn tre fjerdedeler av sine årlige annonseinntekter på smarttelefoner.Under kunngjøringen av de nye annonseproduktene fortalte Zuckerberg at det sosiale mediet har 2,5 millioner aktive annonsører totalt, opp 2 millioner fra februar.
Den økte satsingen på reklamevideoer er hovedsakelig tenkt for Facebook-eide Instagram.Annonseproduktene som ble presentert søndag er utformet for å dra nytte av det sosiale nettverkets styrke på mobile enheter.Med et opplastet bilde på sin egen konto fortalte Instagram sine brukere for et par uker siden om at de vil legge mer til rette for annonser. Blant annet vil tjenesten tillate selskaper å laste opp 30 sekunder lange reklamevideoer. Reklametjenesten har i løpet av september blitt gjort tilgjengelig i mer enn 30 land, og i løpet av uken vil enda flere få være med på Instagrams reklamemarked. Instagram skal ha gjort det enklere for annonsører, ved å ta i bruk tredjepartsplattformer for å sette opp kampanjer på tjenesten, noe de tidligere har gjort selv.

Stikkord: