Menu

Michael Kors apple

0 Comment

Motoren opererer i kombinasjon med en 9-trinns girkasse (9G tronic Plus) Michael Kors apple og bilen har fem kjøreprogrammer som ifølge produsenten har klart ulike oppsett: Comfort, som er standarrd, Slippery, for glatt føre, Sport, Sport+, og Individual, hvor man kan kombinere ulike oppsett på transmisjon, gassrespons, fjæring og styring.Mercedes-Benz Coupe Concept SUV har som nevnt première på bilmessen i Beijing i disse dager, og når produksjonsbilen kommer er foreløpig ukjent. Vi regner imidlertid ikke med at det skal drøye mer enn et år -kanskje får vi se den alt til høsten/vinteren i Paris eller Detroit.BMW tok en stor sjanse da de lanserte sin gigantiske og vulgære X6 for noen år siden, og den fikk mye pepper for sin design og sin upraktiske bruk. Men til alles overraskelse har bilen solgt godt (250.000 eksemplarer siden fødselen), så godt at konsernet har funnet ut at man kan prøve å gjenskape suksessen med en mindre modell.

Voila: BMW X4! Den er er en såkalt SAC (Sports Activity Coupe), Michael Kors apple med den samme upraktiske coupe-formen som X6.X4 er kledd oppå et høyreist chassis (20,4 cm bakkeklaring). I dette tilfellet X3-chassiet. Selv om BMW X4 og X3 deler chassis, er X4 1,4 centimeter lengre, og «voldsomme» 3,6 centimeter lavere, takket være den omdiskuterte taklinjen.Dette for å prøve å presse dem inn uten at de behøver å sitte med hodet lent til siden som hos en kiropraktor.Plass til hodet har jeg, men når man har senket baksetet så mye, har man også gjort støtten til lår mindre. Det blir derfor en slitsom langtur for voksne. For barn går det greit.Ellers er interiøret temmelig forutsigbart, noe som er både trist og flott. Ta en titt i elbilen BMW i3 eller hybridsportsbilen i8, hvor interiørdesignerne har fått fritt spillerom og skapt fantastiske visuelle løsninger.

Hvorfor kan ikke disse folkene få fritt spillerom i de vanlige BMW-modellene også?Michael Kors apple Når det er sagt er selvsagt finish og materialkvalitet særdeles bra, så ikke misforstå oss. Interiøret er flott det, vi skulle bare ønske at det var litt mer av den dristige tankegangen som ligger bak interiørene i i-modellene. Tross alt har man jo tatt store sjanser med eksteriøret, hvorfor ikke fortsette den tankegangen på innsiden?Taklinjen gjør at man får mindre plass enn i en X3, og sikten bak er også dårligere. I tillegg er bagasjerommet gått ned med 50 liter til 500 liter, mens det med baksetene nedslått har krympet fra 1600 til 1400 liter. Attpåtil er innlasting vanskeligere, takket være bakrutens utforming.

Stikkord: