Menu

Michael Kors gullklokke

0 Comment

Køen av publikummere stod helt ut mot torget en god halvtime før forestillingen «Jeg trenger litt hjelp her» med Ingar Gimle i kveld. Bartenderen hadde nok med å holde forventningsfulle publikummere med ventepilsen innenfor skjenkeområdet.Asbjørn Lura (56) hadde kommet helt fra Stavanger for å se Gimle på scenen. Jeg liker han så godt. Han er nummer én, sier Lura, og legger til at det ikke er feil å ta turen innom sommerbyen Drøbak.Kjæresten May-Britt Andersen fra Ås er enig.Han er så folkekjær, og setter ikke seg selv så høyt. Han er en av oss, sier hun.Det er det ingen som har sett forestillingen som kan si seg uenig i. Med ulike selvhjelpsbøker, 146 i antallet, tok Gimle publikummet gjennom livets oppturer og nedturer fra barndommen og til i dag. Latteren satt løst under anekdotene fra «Hotel Cæsar»-tiden og pinlig hesteridning under premieren på «Slaget på Stiklestad», og danse-«movesene» fra skal vi danse ble en umiddelbar slager.

Det ar ikke fritt for at flere blant publikum kjente seg igjen i diverse utskeielser både på bar og på TV-shop, og selvfølgelig det ultimate midtlivskrisekjøpet: Motorsykkel.Det er jo der vi er. På havnebluesen snakket han om å kjøpe motorsykkel, så du skjønner tegninga, sier May-Britt og nikker mot kjæresten, som ler hjertelig.Jeg har heldigvis ikke betalt enda, sier Asbjørn og ler.Hvis jeg skal gi poeng på forestillinga, så blir det en femmer!Etter latteren og spontanapplausen fra publikum å dømme var det flere som kunne sluttet seg til det terningkastet. Stående applaus ble det også da forestillinga var ferdig.

Topshop planla å flytte inn på Karl Johan i Oslo våren 2011, men har nå skrinlagt planene.Motegiganten havnet nemlig i en bitter navnestrid med den bergenske kjøpmannen Baljinder Singh Pandher. Navnekonflikten stoppet hele inntoget til Topshop i Norge, siden Pandher gjennom selskapet Classic AS sitter på rettighetene til varemerket Topshop og allerede selger klær merket Topshop i forretninger i Bergen, Drammen og Oslo.Dragkampen om navnet «Topshop» varte i flere år, og kom til en bråstopp da Varner-gruppen – som hadde sikret seg franchiserettighetene i Norge – avbrøt forhandlingene med Pandher. Dette bekrefter både Baljinder Singh Pandher og etableringsdirektør Frank Lehne i Varner-gruppen overfor DN.no.Den populære motekjeden, som omsatte for 19 milliarder kroner i 2008, planla å åpne en 2.200 kvadratmeter stor butikk i Karl Johans gate, fordelt på tre etasjer. Til slutt var det 1,5 millioner kroner som stanset Topshop i Norge.

Stikkord: