Menu

Michael Kors gusset

0 Comment

I USA er kleskoden i kongressbygningen lignende den vi har på Stortinget i Norge. Høye hæler skal ha lukket tå og ikke være for høye.Man skal unngå jeans, shorts, joggesko og sandaler, og symbolbruk som palestinaskjerf og buttons er heller ikke lov. Michael Kors gusset For korte skjørt eller antrekk som viser mye hud er heller ikke tillat.Det er derimot ikke alle som går hardt ut mot førstedamen. På Twitter går flere i strupen på dem som mener paljetter ikke hører hjemme i Kongressen. Moteekspert og Vixen-redaktør, Ida Elise Eide Einasdottir, mener også at kritikken er ubetinget.Stakkars Melania, uansett hva hun gjør så hagler kritikken. Det blir riktignok mange morsomme Internett-memes av det, men når sant skal sies er jeg faktisk litt lei av at alle er ute etter å ta henne hele tiden, forteller hun til Dagbladet.

Einarsdottir mener Trump ser flott ut i drakten, og trekker linjer mot Joan Collins fra «Dynastiet». Michael Kors gusset Hun mener førstedamen automatisk får makt i en slik trakt. Dessuten, alle vet jo at paljetter aldri er feil. Aldri. Mer av det både i den amerikanske Kongressen og gjerne også her hjemme på Stortinget. Hører du, Erna, sier hun.Hva førstedamen har på seg er også relativt ubetydelig akkurat nå, mener hun. Jeg må også si at jeg synes det er helt latterlig at noen gidder å la seg provosere av hva Melania har på seg eller ikke i Kongressen – som om dét er det største problemet over dammen der nå.I Norge er hun kanskje først og fremst kjent som Espen Linds ekskjæreste. De to gikk hver til sitt i 2014, etter ni år som kjærester.I juni 2015 kunne Se og Hør avsløre at Hanneli ikke hadde gått lenge som singel. Hun hadde nemlig funnet lykken med forretningsutvikler Youssef Zaharnafra Dubai.

Det skulle heller ikke vare evig. Paret gikk fra hverandre, og Hanneli har vært singel – helt frem til nå.Mustaparta, som er bosatt i New York, har i løpet av de siste årene blitt et stort navn i den internasjonale motebransjen. Hun er en gjenganger i kjente magasiner verden over, og blir regnet som en av Norges største moteeksportvarer. Kjærligheten har hun også hell med. TV 2 avslører på sine nettsider av 34-åringen nå har funnet lykken på ny. Ja, Michael Kors gusset jeg har fått meg kjæreste, og han er helt herlig, sier hun til «God kveld Norge».Den utkårede er ifølge tv-kanalen Stian Fintland Skaug (33). Han er naprapat ved en klinikk i Oslo.Kanalen opplyser ikke om hvor de to turtelduene har møttes eller hvor lenge de har vært sammen.Hanneli er kjent for å være relativt medieksy, og gir sjeldent intervjuer. I magasinet Costumes juniutgave i fjor åpnet hun imidlertid opp om bruddet med Espen Lind.Den verdenskjente modellen og bloggeren beskrev Lind som en «bauta» i livet sitt, og erkjente at det var tøft å stå på egne bein da forholdet tok slutt. Det var tøft. Espen kjente meg utrolig godt, men da det ble slutt, måtte jeg bli ordentlig kjent med meg selv, sa hun til bladet.Beslutningen om å avslutte forholdet var noe paret ble enige om, fortalte bærumsjenta.Vi satt lenge og snakket sammen. Espen er en kjempefin fyr, og vi kan snakke sammen helt problemfritt.

Stikkord: