Menu

Michael Kors heels

0 Comment

Badekar. I kjelleren. Jeg har planer om å pusse opp kjelleren og legge varmekabler i hele gulvet. Vil ha et svært bad med badekar. Ikke et boblebad med bakterier og gruff, men et vanlig, svært badekar, Også ønsker jeg meg et kjøkken med våtromsstandard, med sluk, sånn at man bare kan la de skitne tallerkenen stå framme, lukke skapdørene, også spyle ned alt. Et selvrensende kjøkken hadde vært tingen, sånn som dassene jeg har sett i Paris.Hvilket hjem kunne du tenkt deg å se eller besøke?Kunne godt tenkt meg å sjekke hjemmet til han tv-kokken Eyvind Hellstrøm. Også lurer jeg på hvordan Siv Jensen bor. Der hjemme tror jeg det er lov til å røyke. Også er det mye Fjordland i kjøleskapet, fordi hun er så travel. Bjørn Eidsvåg lurer jeg også på hvordan bor. Og Aune Sand. Han har sikkert masse champagne i kjøleskapet.

På sofaen i stua. Det er en L-formet sofa, altså en hjørnesofa, men den ene delen av L-en er kortere enn normalt. Den gamle vi hadde med oss da vi flyttet fra partyhelvetet og studentgettoen på Møllenberg i fjor var så lang at den stakk en halvmeter ut gjennom verandadøra, så vi måtte kjøpe ny. Vi dro fra butikk til butikk, og til slutt fant vi to helt like sofaer, bortsett fra at den ene kosta 40 000 og den andre 20 000. Og da kan jo den oppvakte leser gjette hvilken vi kjøpte.Hva sier interiøret ditt om deg som person?Det sier at «her e det itj så fryktelig farlig». Også sier det «du læs no ganske my, ja». For det er jo en del bokhyller her. Det hender at folk spør om jeg faktisk har lest alle bøkene. Og jeg har jo ikke lest alle, da, men de aller fleste.

Å handle på Rafnklau Delikatessehandel i Ravnkloa. Å gå inn der og spørre: Hva syns dere jeg skal lage nå? Også dra hjem og lage middag.Hva er ditt beste innredningstips?Hvis man har det litt trangt, så finnes det flere optiske triks man kan benytte seg av for å lure øyet. For eksempel får speil rommet til å virke større. Og når det er lavt under taket trenger man luft i rommet. Da kan man også benytte horisontale striper for å skape høyde, og hvis rommet er smalt så kan man bruke vertikale for å skape bredde. . . . ?Æ bare kødda. You are barking up the wrong tree, girl! Vil du ha interiørtips, må du ringe Klaus. Jeg har ikke peiling.

Stikkord: