Menu

Michael Kors j-1405

0 Comment

De fleste modeller jobber bare når de har den ekstremt tynne fysikken som de veldig unge har,Michael Kors j-1405  får ikke jobber når de begynner å få former og varer derfor ikke lenge nok til å utvikle en offentlig personlighet slik som modellene på nittitallet gjorde, uttalte Wintour.Hun mener dette er grunnen til at alle forsidene på moteblader og de lukrative kontraktene for skjønnhetskampanjer går til sangere og skuespillere.Sterke ord fra en dame som selv var med på å putte de første kjendisene på forsiden av et moteblad.Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

Søndag forrige uke inviterte Se og Hør til storflott galla for hele kjendis-Norge på Christiania Teater i Oslo.Michael Kors j-1405 Der delte kjendisstylist Jan Thomas ut flere priser i ulike kategorier, der i blant «årets best kledde kvinne» og «årets best kledde mann».Best kledde kvinne Tone Damli (25) stakk av med seieren og ble kåret «årets best kledde» av ukebladet. På gallaen ankom hun med sin nye kjæreste Markus Foss (31), iført et antrekk til 30 000 kroner.Det er veldig, veldig hyggelig. I år føler jeg at jeg har blitt kjent med motebransjen på en litt annen måte.

Jeg har fått lage min egen kolleksjon for Designers Remix, som har vært veldig kjekt. Michael Kors j-1405 Så har jeg også vært mye eksponert i forhold til «Idol», Melodifestivalen og egen kleskolleksjon som nevnt, så jeg har måttet ha mange antrekk, sa Damli til Dagbladet etter at hun hadde vunnet tittelen.Best kledde mann Det var Stian Blipp (23) som stakk av med serien blant kjendisgutta. Men selv om han nå ble kåret til «årets best kledde mann», har han ikke alltid vært like stilfull. Klesstilen min har forandret seg etter at jeg begynte med TV. Før var den helt forferdelig! Det var mest mulig farger: gul 80-talls-genser, grønn lue og lilla bukser, sier Blipp til dagens utgave av Se og Hør.

Stikkord: