Menu

Michael Kors women shoes

0 Comment

 

Michael Kors women shoes Bare i år bidrar Norge med 1,25 milliarder kroner til humanitær hjelp til sivile i Syria og til syriske flyktninger og lokalbefolkning i nabolandene, sier han og legger til at regjeringen vil øke bevilgningene ytterligere i budsjettet for neste år.Boligkrisen i USA førte til finanskrise som igjen sendte resten av verden ut i historiens største nedtur siden depresjonen.Syv år etter at boligprisene var på topp, og fem og et halvt år etter Lehman Brothers gikk overende, viser det amerikanske boligmarkedet tegn til utflating etter år med intens vekst.Skodesigner Emily Kroll kjøpte leiligheten midt under finanskrisen.

Den kostet 415.000 dollar, knapt 2,5 millioner kroner, sommeren 2010. For pengene fikk hun en toroms på cirka 60 kvadratmeter på Lower East Side.Tanken på å kjøpe noe skremte meg. Det er en stor ting, men jeg har vært kjempeheldig, sier Kroll.Hun hadde arvet noen penger, og betalte 20 prosent kontant. Resten lånte hun. Renten er 4,62 prosent, og nedbetalingstiden er 30 år. Medregnet felleskostnader koster boligen 2200 dollar i måneden, vel 13.000 kroner. Michael Kors women shoes Skattefradraget for gjeldsrenter er holdt utenom.Det er faktisk kjempebillig. Jeg kan knapt huske å ha hatt bedre råd. De siste månedene har jeg til og med lagt penger til side, sier Kroll.

.Emily Kroll bor i en snart 100 år gammel teglsteinsgård, en av New Yorks eldste såkalte co-ops. Michael Kors women shoes Gården på Lower East Side ble bygget for å gi billig husvære til immigranter. Snittprisen for å kjøpe en bolig på Lower East Side har siden 2010 steget med 27 prosent, ifølge den amerikanske boligformidlingssiden Zillow. Ulik bindingstid, meglerhonorarer og så videre gjør det vanskelig å sammenligne priser i New Yorks leiemarked. Men leiligheter på omtrent samme størrelse med tilsynelatende samme standard i omtrent samme område som Knolls bolig, leies nå ut for 3000 til 4600 dollar per måned, ifølge Zillow. Det tilsvarer fra 18.000 til knapt 28.000 kroner.

Stikkord: